6. 5. 2009

Výlet do Paríža - pred polmaratónom

Konečne nastal deň "D". Vonku bolo hnusne, lialo ako z krhly, ale nás, výletníkov, to neodradilo. Viezli sme sa v Milošovej (Vojtek) Toyote do Bratislavy s očakávaním pekného zážitku. Naše polovičky chceli hlavne vidieť Paríž. Na letisko sme prišli pre istotu 2 hodiny pred odchodom vlaku a po asi hodine čakania sme boli informovaní, že lietadlo bude meškať. No čo už. Nakoniec sme však odleteli. V daždi. Zo vzletu sme nevideli nič. Keďže sme, moja Janka a ja, leteli po prvýkrát boli sme trochu nervózni. Po chvíli sme sa dostali nad oblaky. Videli sme lietadlá letiace oproti. Po chvíli (let trval iba 1:45 hod.) sme boli nad Parížom. Bolo jasno, takže bolo vidieť svetlá pod nami. Bolo to krásne, čo dávala najavo najmä moja Janka, že Miloš ?
V Paríži už náš čakal náš hostiteľ Vlado, ktorý si nás odviezol domov.
Na druhý deň sme sa rozhodli, že si v krátkosti prezrieme Paríž. Mali sme to aj so sprievodkyňou, ktorú nám robila Vladova manželka, pre zmenu tiež Janka.
Pozn. Aby sa to neplietlo, Robova priateľka je tiež Janka.
Keďže Paríž je velký a nás čakali preteky, s prehliadkou sme to nepreháňali. V sobotu potom išli na prehliadku po niektorých obchodoch iba naše polovičky.

Žiadne komentáre: